Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΕΡΑ σε κοινό μαύρο μέτωπο αρνήθηκαν να ζητήσει ο ΣΕΠΕ Ημαθίας από τη ΔΟΕ την κήρυξη απεργίας για τα τέλη του Σεπτέμβρη και καταψήφισαν ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής

 

ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΕΡΑ σε κοινό μαύρο μέτωπο αρνήθηκαν να ζητήσει ο ΣΕΠΕ Ημαθίας από τη ΔΟΕ την κήρυξη απεργίας για τα τέλη του Σεπτέμβρη και καταψήφισαν ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Βέροια, 21/9/2020

Τι κι αν τα σχολεία λειτουργούν με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τσαλαπατημένα, με μόνο «όπλο» 1 μάσκα κι 1 παγούρι (που κι αυτό ακόμα αγνοείται σε πολλές περιπτώσεις), με στοιβαγμένους ως και 25 μαθητές σε αίθουσες-κλουβιά, χωρίς να υπάρχει επαρκής καθαρισμός κι απολύμανση σε πολλές σχολικές μονάδες, με τους συναδέλφους μας να αγκομαχούν και να αγωνιούν δίκαια για την υγεία και τη ζωή τους, με τους μαθητές να παστώνονται σα σαρδέλες μέσα στα σχολικά λεωφορεία, με τις αποστάσεις να πάνε περίπατο!

ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΕΡΑ σε κοινό μαύρο μέτωπο αρνήθηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 17/9 να ζητήσει ο ΣΕΠΕ Ημαθίας από τη ΔΟΕ την κήρυξη απεργίας για τα τέλη του Σεπτέμβρη!

Για αυτές τις συνδικαλιστικές δυνάμεις δε συντρέχει ανάγκη για αγωνιστικό ξεσηκωμό!

Αποδεικνύουν για μια ακόμα τον βρόμικο ρόλο τους μέσα στα συνδικάτα, να λειτουργούν ως αμορτισέρ απορρόφησης της δικαιολογημένης οργής, να βάζουν πάγο στους αγώνες των εργαζομένων και να βάζουν πλάτη στις εκάστοτε κυβερνήσεις για να περνούν τις αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές και να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου.

Δε θα τους περάσει!

Τέλος, η συνεδρίαση σημαδεύτηκε και από την ντροπιαστική καταψήφιση ψηφίσματος που κατέθεσε η ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) καταδίκης της Χρυσής Αυγής από τα μέλη της ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΕΡΑ στο Δ.Σ. του  ΣΕΠΕ Ημαθίας» .

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πλειοψηφία του Δ.Σ. αρνείται να καταδικάσει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Οι συνάδελφοι, ας βγάλουν συμπεράσματα, για το ποια δύναμη αντιπαλεύει αταλάντευτα τον φασισμό και ποιες συνδικαλιστικές δυνάμεις τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου