Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Μετά τη Βέροια και οι συνάδελφοι στη Νάουσα έδειξαν τον δρόμο


Μετά τη Βέροια και οι συνάδελφοι στη Νάουσα έδειξαν τον δρόμο

Νάουσα, 1/4/2024

Χαιρετίζουμε όλους και όλες τους συναδέλφους που συμμετείχαν την Παρασκευή στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. 

Η παρουσία τους ήταν καταλυτική και απέδειξε ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων βρίσκεται απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης

Με την απόφασή τους να κηρύξει ο σύλλογος απεργία αποχή από την αξιολόγηση έστειλαν ένα διπλό μήνυμα

Στην κυβέρνηση πως όσες απειλητικές εντολές κι αν στείλει δε μας φοβίζουν και στην πλειοψηφία της ΔΟΕ (ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ) να ακούσει τη βάση του κλάδου και να αλλάξει την απόφασή της. 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες 

Η τελευταία συνέλευση με τη συμμετοχή και τις αποφάσεις που πήρε έδειξε τον δρόμο. Συσπείρωση γύρω από το Σωματείο. Κανένας και καμιά μόνη. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα όσο δύσκολος κι αν είναι. Αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση και συνολικά στην αντιεκπαιδευτική πολιτική του Υπουργείου. 

Δεν είμαστε απέναντι σε κανέναν συνάδελφο. Ο μόνος μας αντίπαλος είναι η πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας και οδηγεί τη Δημόσια Εκπαίδευση σε μαρασμό. 

Το επόμενο διάστημα είναι ευκαιρία να δώσουμε ανάλογη απάντηση και στις δυνάμεις εκείνες που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μην παρθεί απόφαση. 

Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στον Σύλλογο και στη ΔΟΕ.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε!

Αγωνιστική Συσπείρωση ΣΕΠΕ Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου