Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Ημαθίας



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) ΗΜΑΘΙΑΣ

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ευχαριστεί τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, που με την ψήφο τους τίμησαν και στήριξαν το ψηφοδέλτιό της, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στην ΕΛΜΕ Ημαθίας. 

Η παράταξη της Α.Σ.Ε εκπροσωπείται στο νέο Δ.Σ με ένα μέλος της, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή μας στο εκπαιδευτικό κίνημα, δεν εξαρτάται από κάποια θέση στα Δ.Σ, όπως άλλωστε έχουμε δείξει χρόνια τώρα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μέσα από το σωματείο, προβάλλοντας τις θέσεις μας και αγωνιζόμενοι για ένα σχολείο που θα απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών μας.

Αγωνιζόμαστε για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος όχι μόνο για να εμποδίσουμε τις αρνητικές εξελίξεις στη ζωή μας και την εκπαίδευση αλλά για να διεκδικήσουμε όσα πραγματικά μας ανήκουν.

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

το επόμενο διάστημα έχουμε μπροστά μας σοβαρές εξελίξεις στον κλάδο (Νόμος για Λύκειο, Μνημόνιο για την Παιδεία, αύξηση ωραρίου, συγχωνεύσεις κτλ) και για αυτό χρειάζεται ετοιμότητα για άμεση και αποφασιστική απάντηση, για κλιμάκωση της πάλης.

Καθώς σε λίγες μέρες ξεκινά η νέα χρονιά ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλή χρονιά, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου